Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Rüyada simit yemek ne anlama gelir?

Rüyada simit yemek; para biriktirmeye, emin olmaya, kocaya, sağlıklı yaşamaya, zengin kimseye, ödenmesi gereken borcunu ödemeye yorumlanır

Rüyada simit yemek ne anlama gelir?
22 Haziran 2019 MyGaziantep

Rüyada simit yemek; para biriktirmeye, emin olmaya, kocaya, sağlıklı yaşamaya, zengin kimseye, ödenmesi gereken borcunu ödemeye yorumlanır. Rüyada simit yediğini görmek sevinçli haberlere, nimet ve berekete işaret eder. Elinde simit olduğunu ve bundan yemediğini gören para biriktireceğini ifade eder. Bazı tabirciler rüyada simit yemeyi kazandığı paraya harcamaya, yemediğini görmekse para arttıracağı şeklinde yormuşlar.

Birine yemesi için simit ikram etmek, Rüya sahibine fayda sağlamaya delalet eder. Birinin kendisine yemesi için simit verdiğini gören, o kimseden menfaat temin eder. Ayrıca Rüyasında simit yiyin kimsenin hayatını dolu dolu yaşanacağını ve yaşamının her anının kıymetini bilmeye alamettir.

Bu Rüyayı gören kimsenin parayı biriktirirken de, harcarken de keyfini bozmayan biri olduğuna rivayet edilir.

Derler ki; evli kimseler için rüyada simit yemek güzel geçim ve muhabbetin işaretidir. Simit yeme rüyası hayırlı bir kısmet, bolluk içindeki bir yaşam ve paranın bol olduğu bir hayat anlamlarına da gelebilir. Rüyasında simit yediğini gören hayırlı bir alır şeklinde de tabir edilmiştir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz