Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Mehmet Erdoğan ve Fadıloğlu'dan mahallelere referandum ziyareti

Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve değişecek Anayasa maddelerini anlatmak için Fıstıklık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi...

Mehmet Erdoğan ve Fadıloğlu'dan mahallelere referandum ziyareti
3 Nisan 2017 İHA

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve değişecek Anayasa maddelerini anlatmak için Fıstıklık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 16 Nisan referandumu öncesi çalışmalarına devam ediyor. Sık sık mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, son olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Fıstıklık Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Erdoğan, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeden önce açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan 22 bin metrekarelik Fıstıklık Parkı’nı gezdi. Parkta basketbol oynayan gençlere eşlik eden Fadıloğlu ile Erdoğan, gençlerle eğlenceli dakikalar yaşadı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve parti teşkilatıyla birlikte Fıstıklık Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşa Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve değiştirilecek Anayasa maddeleriyle ile ilgili bilgi verdi. Vatandaşın sorduğu tüm soruları yanıtlayan Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Erdoğan, halkın yoğun ilgisi karşısında duydukları memnuniyeti ifade etti. Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Anayasa değişikliğine ilişkin yürütülen hayır kampanyalarında maalesef doğrular söylenmiyor. Bizde uygulanan parlamenter sistemin sıkıntılarını ve bize yaşattığı krizleri, darbe ve muhtıra dönemlerini biliyoruz. Bunları tekrar yaşamamak ve istikrarın sistemle sürdürülebilir bir hale getirilmesi için anayasa değişikliği zorunlu bir hükümet sistemi değişikliğidir. Dolaylı yollardan bilgi edinmeye çalışmayı bırakalım. Değiştirilecek 18 maddeyi mutlaka okuyalım” şeklinde konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, “16 Nisan’da Türkiye’de huzurun, istikrarın, güvenin oylamasını yapacağız. Artık bundan sonra bir seçim yapıp beş yıl boyunca bir daha seçim ya da koalisyonla uğraşmayacağız, önümüze bakacağız. Çok hızlı bir yönetim sistemiyle yatırımlar hızlanacak. Türkiye büyüyecek ve önümüz açılacak. Bunun gerçekleşmemesi için mücadele edenlere en güzel yanıt 16 Nisan günü verilecektir” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz