Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Ülkücü işçilerde nöbet değişimi

Gaziantep Ülkücü İşçiler İl Başkanı Ökkeş Şentürk görevini, törenle Başkan Yardımcısı Servet Değnekli’ye teslim etti...

Ülkücü işçilerde nöbet değişimi
8 Haziran 2017 İHA

Dernek binasında düzenlenen iftar programının ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Ülkücü İşçiler Güneydoğu sorumlusu Süleyman Gün, Ökkeş Şentürk, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Servet Değnekli partililer ve dernek üyeleri katıldı. Ökkeş Şentürk Görevi süresince yaptığı hizmetler hakkında bilgi vererek kendisiyle birlikte her aşamada çalışan ve emek veren yönetimine teşekkür etti. Şentürk, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, "Ülkücüler her aşamada her yerde arkasına bakmadan hızla yol almaktadır. 3 yıl görevde kaldığı sürede aktif bir şekilde çalışan Ökkeş Şentürk başkanımız artık hizmetlerine İl yönetiminde devam edecektir. Çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonra yeni projelerle yeni başarılara imza atacağına inandığımız Servet Değnekli kardeşimiz de zaten eski yönetimde il başkan yardımcısı olması sebebiyle zorluk çekmeden hızlı bir şekilde yol alacağını biliyoruz. Kendisine ve yeni yönetimine başarılar dilerim. Allah ağzımızın tadını bozmasın Allah bizlere hep birlik beraberlik içerisinde Ülkücü camiaya hizmet etmek nasip etsin” dedi.

Görevi devralan yeni Başkan Servet Değnekli ise kendisine teslim edilen bayrağı en iyi şekilde taşıyacağını söyledi. Değnekli yaptığı konuşmada, “Biz birlikte omuz omuza 3 yıl görev yaptık, dört seçim geçirdik. Hep birlikte alnımızın teri yere düşmeden ordan oraya davamız için mücadele ettik. Bundan sonrada yine önce devletim ve milletim bilinciyle hareket edecek ve yeni projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın il Başkanım Muhittin Taşdoğan ve Ülkücü İşçilerin değerli üyelerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ülkücü İşçiler Güneydoğu Sorumlusu Süleyman Gün, yeni Başkan Servet Değnekli’ye Ay Yıldızlı Bayrak ve Kuran-ı Kerim takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz