Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Personelle sağlık alanında %20 indirim

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) dahil tüm personelleri başta olmak üzere ailelerinden; ebeveynlerin, çocukların ve eşlerin sağlık hizmetinden ekonomik bağlamda daha uygun koşullarda yararlanabilmesi...

Personelle sağlık alanında %20 indirim
10 Haziran 2020 MyGaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) dahil tüm personelleri başta olmak üzere ailelerinden; ebeveynlerin, çocukların ve eşlerin sağlık hizmetinden ekonomik bağlamda daha uygun koşullarda yararlanabilmesi amacıyla başlatılan iş birliği protokolünde ilk adım DEFA Life Hastanesi’yle atıldı.  

Pandemi sürecinde salgına karşı yürüttüğü çalışmalarıyla Gazi şehirlilerin daha iyi koşullarda yaşaması adına yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez personelleri için devreye girerek örnek niteliği taşıyacak iş birliği protokolleri için ilk imzayı DEFA Life Hastanesi’yle attı. İmzalanan protokol kapsamında ise  Büyükşehir Belediyesi personellerine ve aile fertleri arasında bulunan ebeveynlere, eşlere ve çocuklara doktorlar tarafından yatış verilmesi durumunda yüzde 10 indirim, ayakta tedavide ise yüzde 20 indirim yapılacak. Ayrıca hasta katılım payı olarak 15 lira ödenecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ‘Sosyal Belediyecilik Yükselen Bir Değerdir’ anlayışından hareketle yürütülen çalışmaların ilk etabı sağlık alanında başlarken iş birliği protokolleri eğitim ve benzeri bir dizi kurum ve kuruluşlarda devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten İş ve Kariyer Merkezi ise işverenler ve iş arayan vatandaşlar arasında köprü vazifesi görerek kentin istihdam kapasitesini güçlendirip işsizlik sorununun çözümüne katkı sunmak için faaliyetlerini gün geçtikçe ilerletiyor. Vatandaşın istihdamına odaklanan birim bunun yanı sıra bir sağlık, eğitim, gıda, giyim, akaryakıt gibi birçok alanda sektörel bazlı personele yönelik indirimler sağlıyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz