Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Aynur-Kadir Özdağlı Anaokulu düzenlenen törenle açıldı

Aynur-Kadir Özdağlı Anaokulu düzenlenen törenle açıldı
22 Aralık 2022 MyGaziantep

“ Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü Yılında 100 Hayırsever” projesi kapsamında protokolü imzalanan, hayırsever Özdağlı ailesi tarafından Yamaçtepe Mahallesinde yaptırılan 8 derslikli Aynur Kadir Özdağlı Anaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri Osman Toprak ve Mehmet Berk, Şahinbey Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, hayırsever Özgür Özdağlı ve ailesi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül; “ Gaziantep nasibi bol bir şehir. Hayır yapmak kolay bir iş değil. Öncelikle ekonomik olarak gücünüzün olması gerekiyor. İkinci olarak da Allah’ın kazancınızı hayır işlerinde harcamayı nasip etmesi gerekiyor. Projemizin büyük ilgi görmesinin üzerine 2023 yılı için de ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Hayırsever’ projesini başlatmış olduk. Hayırseveri bol olan Gaziantep şehrimizin bu projeye de şimdiden gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Yeni okulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Hayırsever Özgür Özdağlı yaptığı konuşmada; “ Bu güzel projeyi hayata geçirmemize vesile olan başta Sayın Valimize ve sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Biz annemizin hayalini gerçekleştirdik. Hayır yapmak isteyen herkesin de bu duyguyu yaşamasını temenni ediyorum.” sözlerini kaydetti. Okula isimleri verilen Aynur-Kadir Özdağlı ise okulun öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek. evlatları ve Vali Davut Gül sayesinde yaptırdıkları okulda başarılı çocuklar yetiştirilmesi temennisinde bulundu.

Kurdele kesimiyle gerçekleşen açılışın ardından protokol üyeleri ile hayırsever Özdağlı ailesi okulu gezerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz