Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Süper Lig lideri Polisgücü namağlup lider

THF 2021-2022 Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap maçları Antalya’nın Alanya İlçesinde devam ederken Gaziantep polisgücü Spor Klubü erkek takımı süper ligin liderliğini namağlup unvanla sürdürüyor.

Süper Lig lideri Polisgücü namağlup lider
2 Şubat 2022 MyGaziantep

Bugün karşılaştığı Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü’nü 26-3’lük skorla mağlup eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü günün ikinci maçında da Selçuklu Belediye Spor Kulübünü 12-4’lük farklı bir skorla yenerek liderliğini namağlup unvanla sürdürdü. Sonuçları değerlendiren Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Bugün takımımızın aldığı iki sonuçta bizleri mutlu etmiştir. Güçlü bir takıma sahibiz ve şu ana kadar takımımız namağlup unvanla rakipleri karşısında hiç maç kaybetmeden veya berabere kalmadan yaptığı bütün maçları kazanmıştır. THF Süper Lig kupasını bir kez daha Gaziantep’e kazandırmanın onurunu yaşayacağız. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

Rakiplerine sahada şans tanımayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü THF 2021-2022 Erkekler Salon Süper Liginde yaptığı toplam 16 maçta da sahadan galip ayrılan taraf oldu. Toplam 48 puana sahip olan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor. 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz