Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Şehir Merkezinde Kaplıca Keyfine ne dersiniz?

Şehir Merkezinde Kaplıca Keyfine ne dersiniz?
20 Eylül 2021 MyGaziantep

KNC Sağlık ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi tarafından şehir merkezinde hizmete giren , Hamam ve Kür Merkezi misafirlerinden tam puan aldı. Mimarisi, aktivite merkezleri ve misafirlerine sunulan imkanlarıyla KNC Sağlık ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi sahipliğinde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Medine KONCA yönetiminde, 3500 m² kapalı alan üzerinde iki ayrı blok halinde faaliyet gösteren Kaplıca ve Kür Merkezi ile Sağlık Merkezi bileşiminde kaplıca ve spa hizmetleri ile geleneksel ve tamamlayıcı tıbbi uygulamaları (GETAT) bünyesinde birleştirmekte.

Therma La Dolce Vita hakkında bilgi aldığımız yönetici, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Medine KONCA hizmete giren tesis hakkında şunları söyledi. "Kaplıca ve kür merkezimiz; 2 adet Termal Havuz, 2 adet Türk Hamamı, 2 adet Sauna, 1 adet Buhar Odası, 1 adet Medikal Tuz Odası, 1 adet 6 kişilik Jakuzi Havuzu, 12 adet içerisinde doğrudan kaplıca suyu verilen jakuzi ve masaj masası bulunan Suit, VIP A ve VIP B kategorilerindeki konforlu soyunma odaları ve 50 kişilik restaurantı ile Welness ve SPA hizmetleri vermektedir. 

Sağlık merkezimiz ise; kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları polikliniği, ozon terapi kliniği, mezoterapi kliniği, kupa uygulama kliniği ve genital estetik klinikleri ile hem geleneksel hem de tamamlayıcı tıbbi uygulamaları bünyesinde barındırmaktadır. 

Bu bileşim, bugüne kadar adıgeçen hizmetleri yurtdışında almayı tercih eden pek çok müşterimizin bu hizmetlere daha kolay ve ekonomik olarak ulaşımını sağladığı gibi yurtdışından gelen müşterilerimizin memnuniyetleri sayesinde ülkemizin sağlık turizmine de katkı vermektedir. 

Özellikle covid-19 pandemi döneminde bağışıklığı artırıcı; glutatyon ve ozon tedavileri ile olası bir virüs bulaşımı durumunda vücudun virüse karşı direnci artırıldığı gibi hücre bozulmalarını engelleyici tedavilerle yaşlılığın getirdiği bozulmalarında önüne geçilebilmektedir." dedi.

Gaziantep'te Termal Su, Hamam ve Masaj keyfi arayanlar ve tesis hakkında detaylı bilgi için www.thermaladolcevita.com adresinden tesisi 3 Boyutlu sanal olarak gezebilirler.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz