Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

İtalyanlar Gaziantep’te

Gaziantep, İtalya kentleriyle gıda ve gastronomi alanlarında ortak çalışmaya başlayacak

İtalyanlar Gaziantep’te
10 Eylül 2026 MyGaziantep

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği (CCIIST), başta gıda ve gastronomi olmak üzere farklı alanlardaki potansiyelleri ele alacak.

Toplantı, bugün (10 Eylül) saat 10.30’da Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) başlayacak.

GSO’nun açıklamasına göre, etkinlik kapsamında gıda diplomasisi, bölgesel güçten küresel markalara geçiş ve iki ülke iş dünyası arasındaki ticari bağlantılar konuşulacak.

“Gıda Diplomasisi: Bölgesel Mükemmellikten Küresel Ortaklıklara” temasıyla düzenlenecek etkinlikte, iki ülke iş dünyası arasındaki ticari bağlantıların güçlendirilmesi ve yeni iş ağı fırsatlarının oluşturulması amaçlanıyor.

Programda ayrıca CCIIST ile Gaziantep Sanayi Odası arasında anlaşma imzalanacak.

Öte yandan, gıda, gastronomi, ticaret, inovasyon ve bölgesel markalaşma ekseninde iki ülke iş dünyasını bir araya getirecek panel düzenlenecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz