Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Gaziantepspor’dan şehit anne ve bebeğine ziyaret

TFF 2. Lig takımlarından Gaziantepspor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği....

Gaziantepspor’dan şehit anne ve bebeğine ziyaret
6 Ağustos 2018 MyGaziantep
 
TFF 2. Lig takımlarından Gaziantepspor Kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya’nın cenazelerinin defnedildiği Şarkışla Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ile hazırlık maçında karşılaşan ve geceyi Sivas’ta geçiren Gaziantepspor kafilesi, PKK’nın saldırısında şehit düşen anne ve bebeğinin mezarını ziyaret edip, aileye taziyede bulunmak için Şarkışla’ya geçti.

Şarkışla Garnizon Şehitliği’ne gelen kafile, şehit anne ve 11 aylık bebeğinin mezarları başında dua okudu. Daha sonra Nurcan Karakaya’nın babaevine geçen kafile, şehidin eşi Serkan Karakaya ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz