Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

‘Biz Birlikte Türkiyeyiz’

Şahinbey Belediyesi, AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner’in konuşmacı olarak katıldığı “Biz Birlikte Türkiyeyiz” isimli bir konferans düzenledi.

‘Biz Birlikte Türkiyeyiz’
5 Mart 2018 MyGaziantep

Şahinbey Belediyesi, AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner’in konuşmacı olarak katıldığı “Biz Birlikte Türkiyeyiz” isimli bir konferans düzenledi.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner’in yanı sıra, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, STK temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Şahinbey Hizmetlerini Gezmeye Günler Yetmez

AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner, Şahinbey Belediyesi’nin hizmetlerinin saatlere hatta günler sığmayacağını belirterek, “Gaziantep’e geldiğimizde Şahinbey Belediyesi’nin hizmetlerini gezme fırsatı bulduk. Ancak Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu’nun hizmetlerini gezerek bitirmemiz birkaç saatle mümkün değil. Hatta bir iki günde dahi bitiremezsiniz. İnsanları öldükten sonra takdir etmenin manası yok. Yaşarken insanları takdir etmesini bilmeliyiz. Yaşarken, hizmetleriyle her türlü takdiri hak eden Sayın Başkanımıza yürek dolusu sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner, Şahinbey’den Afrin’deki Mehmetçiklere kucak dolusu sevgiler göndererek başladığı konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Her biri birer Şahinbey ve Şehitkamil olan Mehmetçiklerimize yiğitler diyarı olan Gaziantep’ten selam gönderiyoruz. Onlar ezanımız dinmesin, bayrağımız inmesin diye İngilizler, Fransızlar o neciz ayaklarıyla bir daha bu topraklara basmasın diye şehit oluyorlar. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Biz şehitlerimizi yüceltiyoruz. Yüceltmeye de devam edeceğiz. Onursuzca yaşamaktansa onurluca ölmesini bilen bir inancın mensuplarıyız. Bir toprak parçası boşuna vatan olmaz. Ölmekten korkanlarla vatan oluşmaz arkadaşlar. Şehitkamil annesinin peçesine uzanan o neciz eli 12-14 yaşındaki yüreğiyle göğüslememiş olsaydı, Şahinbey’imiz Galiçya cephesinde, Sina Çölünde, Balkan Savaşları’nda Çatalca önlerinde Gaziantep’in misyonunu üstlerinde taşıyan o yiğit insan vurulmamış olsaydı bu topraklar bize vatan olmazdı” dedi.

 

Yapılan Konuşma sonrasında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilli Mehmet Metiner’ Kuran-ı Kerim ve Bayrak hediye etti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz