Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Ağız ve diş sağlığında Nispetiyedent dönemi

Uzman diş doktorları Ece Tatar Sıdal ve Zeynep Tutal tarafından kurulan Nispetiyedent’in açılış töreni Gazianteplileri İstanbul’da buluşturdu. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuklar Nispetiyedent’in kurucuları Ece Tatar Sıdal ve Zeynep Tutal...

Ağız ve diş sağlığında Nispetiyedent dönemi
12 Kasım 2016 MyGaziantep

Uzman diş doktorları Ece Tatar Sıdal ve Zeynep Tutal tarafından kurulan Nispetiyedent’in açılış töreni Gazianteplileri İstanbul’da buluşturdu. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuklar Nispetiyedent’in kurucuları Ece Tatar Sıdal ve Zeynep Tutal’ı kutladı. 

Gaziantepli birçok sanayici ve iş adamıyla, sanat ve siyaset dünyasını İstanbul’da buluşturan Nispetiyedent’e muhteşem bir açılış töreni yapıldı. Uzman diş doktorları Ece Tatar Sıdal ve Zeynep Tutal tarafından kurulan Nispetiyedent de çocuk diş hekimliği, implant cerrahisi gibi tedaviler uzman hekimler tarafından yapılacak. Her branşda uzman diş hekimleri ile çalışan Nispetiyedent en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyor.

Nispetiiyedent de diş hekimliğinde kullanılan implant tedavileri konusunda uygulanabilecek her türlü tedavi gerçekleştirilecek. Aynı zamanda tüm görüntüleme sistemlerine ve sterilizasyon koşullarına sahip olan klinikte ileri cerrahi isteyen implant vakaları da tedavi edilecek.

Doktor Ece Tatar Sıdal, açılışta yaptığı konuşmada, son yıllarda  yapılan araştırmalarda gülen insanların daha başarılı olduğunu belirterek, gülümsemenin insanların kendilerine olan güvenlerini  pekiştirdiğinin söyledi. 

Kusursuz  güzellikte bir  gülüşe ve çok doğal bir görünüme  sahip olmak isteyerek  kendilerine başvuran  kişi sayısının  her geçen gün arttığına dikkati çeken Sıdal, “Son yıllarda gelişen teknolojiyle birlikte gülüş  estetiğine kavuşmak çok daha kolay ve kısa zamanda ulaşılabilir oldu "dedi.

Sıdal, Nispetiyedent’in açılışına katılan birbirinden değerli tüm dostlarına, bu önemli günde  kendilerini  onurlandırdıkları ve   yalnız  bırakmadıkları için teşekkür etti. İstanbul Levent’te açılışı gerçekleştirilen Nispetiyedent’in açılış töreninde CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Gaziantepli Sanayici ve İş Adamı Naci Topçuoğlu ve eşi Pınar Topçuoğlu, Gaziantepli ünlü mimar Selim Sıdal, İpek Özmen, Tuğçe Halaçoğlu, Melis Tiryakioğlu, Aslı Tiryakioğlu, Tuba Develi, Modacı Perihan Akı, Ayşen Davaz Moral, Neslihan Işık, Pınar Söylemez (PS  ONE  jewellery)     

Dr. Nermin Güzel, Dr. Ömer Güzel, Sema Tatar, Eray Tatar,  Ahmet Kaşıbeyaz, Nuri Özgür, İren Özgür, Rona Özgür, Nermin Ekici, Oktay Kara, Prof. Dr. Türker Sandallı Prof. Dr. Ender Kazazoglu, Seda Kazazoglu, Endercan Kazaoglu, Doğa Halaçoğlu, Tuğçe Halaçoğlu, Fırat Tutal Ayşe ve Talat Giray, Dr. Lamia Sevük ve Prof. Dr. Çetin Sevük, Gökçe, Mustafa ve Han Humanızlı, Ökkeş Humanızlı,

Kemal Kara ve Dila Kara gibi iş sanat ve siyaset dünyasından birçok renkli isim açılışta genç diş hekimlerini yalnız bırakmadı.

Haberin Foto Galerisi

  

Yorumlar (0)

Yorum Yaz