Bakan Kaya Suriye sınırındaki askeri taburda

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep’te Suriye sınırında bulunan askeri taburu ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep’te Suriye sınırında bulunan askeri taburu ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziantep programı kapsamında Karkamış ilçesinde bulunan ve sınır kapısına 10 kilometre uzaklıkta bulunan Soylu Sınır Tabur Komutanlığı’nı ziyaret etti. Burada Şeref Defterini imzalayan Bakan Kaya, daha sonra ise askerleri selamladı. Askerlerle öğle yemeğini yiyen Bakan Kaya’nın tabur ziyareti sürüyor.

21 Eyl 2017 - 00:00 Gaziantep- Yaşam

Muhabir   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.