Gaziantep’te sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Gök gürültüsü nedeniyle otomobillerin alarmları da çalmaya başlarken, turistler ise yağmur nedeniyle tarihi han ve konaklara sığındı..

Gaziantep’te gök gürültüsü ve şimşeklerle birlikte etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Gök gürültüsü nedeniyle otomobillerin alarmları da çalmaya başlarken, turistler ise yağmur nedeniyle tarihi han ve konaklara sığındı

Gaziantep’te bugün öğleden sonra aniden bastıran yağış etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ise karton ve poşetlerle yağmurdan korunmaya çalıştı. Yollarda oluşan su birikintileri ise hem yayalara hem de araçlara zor anlar yaşattı. İnsanlar iş yerlerinin saçaklarının altına sığınarak, yağışın geçmesini bekledi

Turistler de hazırlıksız yakalandı

Gaziantep Kalesi’nin bulunduğu bölgedeki turistik çarşıda bulunan turistler yağmura hazırlıksız yakalandı. Zor anlar yaşayan yerli ve yabancı turistler, şiddetli yağış esnasında ise çevredeki iş yeri ile tarihi han ve konaklara sığındı. Gök gürültüsü nedeniyle araçların alarmları da çaldı.
Çakan şimşekler ve duyulan gök gürültüsünün ardından etkili olan yağmur sisi de beraberinde getirdi. Yağış esnasında etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, gündüz vakti pus ve karanlık çöktü.

Kentte belirli aralıklarla yaklaşık 2 saat etkili olan sağanak, yerini yeniden güneşli havaya bıraktı

31 Mar 2017 - 00:00 Gaziantep- Yaşam

Muhabir   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.