Orhan Ak bugün geliyor

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Gaziantep FK’nın prensipte anlaştığı teknik direktör Orhan Ak bugün kente geliyor

Kulüp alınan kötü sonuçların ardından, önceki gün teknik direktör Mirel Radoi ile yollarını ayırmıştı.

Ayrılığın ardından çalışmalara başlayan yönetim yeni hocayı belirledi.

Gaziantep FK, teknik direktörlük koltuğuna geçmesi için Orhan Ak ile prensipte anlaştı.

Yeni teknik direktör 6 yardımcısıyla birlikte bugün Gaziantep’te olacak.

Gaziantep FK, daha önce teknik direktör Çağdaş Atan ile görüşmüş ve 42 yaşındaki çalıştırıcıdan olumsuz yanıt almıştı. Atan'ın yanı sıra Mehmet Topal da Gaziantep FK'nın yeni teknik direktör adayları arasındaydı.

Orhan Ak, Ekim 2025-Ocak 2026 tarihleri arasında Eyüpspor'un başında görev yaptı. Süper Lig temsilcisiyle 11 maça çıkan Ak, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 1.00 puan ortalamasında kalmıştı.

03 Eyl 2026 - 00:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.