Gaziantep’te bir işletmeye mühür

Gaziantep’te bir işletme, yapılan kontrollerde çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş ürün tespit edilmesi üzerine kapatıldı

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Denetimler kapsamında bir işletmede yapılan kontrollerde çok sayıda son kullanma tarihi geçmiş ürün tespit edildi. Mevzuata aykırı olduğu belirlenen ürünlere ekipler tarafından el konularak imha edilirken, işletme de kapatıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, vatandaşların sağlığını riske atan uygulamalara kesinlikle müsamaha göstermeyeceklerini söyledi.

Yılmaz, “Son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin vatandaşlarımıza sunulması kabul edilemez. Denetimlerimiz ilçemiz genelinde devam edecek” dedi.

03 Eyl 2026 - 00:00 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.