Madde Bağımlılığı Tedavisi Gören Çocuklar Karne Aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Gençlik Merkezi’nde madde bağımlılığından kurtulmak için tedavi gören çocuklar karne aldı.

Madde Bağımlılığı Tedavisi Gören Çocuklar Karne Aldı
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Büyükşehir Belediyesine bağlı Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Gençlik Merkezi’nde madde bağımlılığından kurtulmak için tedavi gören çocuklar karne aldı.

Madde ve uyuşturucu bağımlısı gençlerin tedavi edilerek yeniden topluma kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan merkezde tedavilerini tamamlayan çocuklarla iletişimi koparmayan merkez yetkilileri, onların hem iş hem de eğitim hayatlarını bire bir takip ediyor.

Bu kapsamda merkezde madde bağımlılığı tedavisi gören yedi çocuk, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılını başarılı bir şekilde tamamlayarak, karnelerini aldı.

Oya Bahadır Yüksel Rehabilitasyon Gençlik Merkezi’nde çocuklar için düzenlenen karne törenine katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Tolay, onlara çeşitli hediyeler vererek, başarılarının devamını diledi.

10 Haz 2017 - 00:00 Gaziantep- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.