Santrançta il biricisi oldu

Özel Sanko İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Ahmet Arnavutoğlu Gaziantep’in kurtuluş günü nedeniyle düzenlenen santranç turnuvasında il birincisi oldu.

Özel Sanko İlkokulu 2’inci sınıf öğrencisi Ahmet Arnavutoğlu,Gaziantep’in kurtuluş günü nedeniyle düzenlenen santranç turnuvasında il birincisi oldu.

Gaziantep Seviye Satranç Kulübü ve Antepia Yönetimi işbirliği ile düzenlenen “25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Satranç Turnuvası”nda, 2010 doğumlular kategorisinde il birincisi oldu.

Antepia’da düzenlenen ve 2008, 2009, 2010 doğumlu sporculara özel turnuvada Ahmet Arnavutoğlu 2010 doğumlular kategorisinde birincilik kupasının sahibi oldu.

Özel Sanko İlkokulu Müdür Yardımcısı Fatma Aşkar, “Öğrencimiz 2008, 2009 ve 2010 yaş grubu kategorilerinin toplam sıralamasında dördüncü, kendi yaş grubunda birinci olarak güzel bir başarıya imza atmıştır. Başarısından dolayı öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

27 Ara 2016 - 00:00 Gaziantep- Spor

Muhabir   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.