SANKO Koleji “Dilimiz Kimliğimizdir” Yarışmasında İl Üçüncüsü Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Dil Kurumu işbirliği ile düzenlenen “Dilimiz Kimliğimizdir” makale ve deneme yarışmasında Özel SANKO Koleji 10. sınıfı öğrencisi Buse Ağdemir, il üçüncüsü oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Dil Kurumu işbirliği ile düzenlenen “Dilimiz Kimliğimizdir” makale ve deneme yarışmasında Özel SANKO Koleji 10. sınıfı öğrencisi Buse Ağdemir, il üçüncüsü oldu.

Türkçemizi korumak, yaşatmak, zenginleştirmek, gelecek nesillere güçlü bir şekilde aktarmak amacıyla düzenlenen yarışmada öğrenciler düşüncelerini deneme türüyle dile getir.

Birincinin 2,000 TL, ikincinin 1,500 TL, üçüncünün ise 1,000 TL ile ödüllendirildiği yarışmanın Türkiye geneli değerlendirilmesi sonucu belirlenen eserler Türk Dil Kurumu tarafından kitap halinde basılacak.

Özel SANKO Koleji - Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Uğur Topuz; “Başarısından dolayı öğrencimizi ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz” dedi

22 Kas 2017 - 00:00 Gaziantep- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.