İş yerindeki son gününde feci şekilde hayatını kaybetti

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir traktör bayisindeki son iş gününde traktörün altında ezilerek feci şekilde yaşamını yitiren satış elemanın geçirdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir traktör bayisindeki son iş gününde traktörün altında ezilerek feci şekilde yaşamını yitiren satış elemanın geçirdiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz cumartesi günü Şehitkamil ilçesinde yaşandı. GATEM’de bulunan özel bir firmada satış elemanı olarak çalışan Mehmet Koroğlu (31), el işareti ile muavinlik yaptığı ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir traktörün altında kaldı. Feci şekilde ezilen Koroğlu, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine giden ambulansla hastaneye kaldırıldı. Koroğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenaze, yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek defnedildi.
Evli ve 4 çocuk babası Koroğlu’nun iş yerindeki son iş günü olduğu ve arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

07 Haz 2018 - 00:00 Gaziantep- Gündem

Muhabir   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.