Gaziantep Kitapla Buluşacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle Gaziantep kitapla buluşacak.

Gaziantep Kitapla Buluşacak
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle Gaziantep kitapla buluşacak.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 36 yıldır Ankara ve İstanbul'da ramazan ayının manevi havasını kitapla buluşturan, kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kitap ve kültür fuarlarina bu sene Gaziantep'te katıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı ile Büyükşehir Belediyesinin işbirliğiyle “Gaziantep Kitap ve Kültür Etkinlikleri” düzenlenecek.

İstasyon Parkı’nda 1500 metrekare kapalı alanda gerçekleştirilecek etkinliklere 55 stantta yaklaşık 70 yayıncı katılacak.

Özellikle İstanbul'dan katılan yayıncıların Gaziantep ve bölgedeki kitapseverlere ramazanı kitap tadında yaşatmak için yüzde 50’ye varan indirimler uygulanacak.

12 Haziran Pazartesi günü açılışı yapılacak ve 21 Haziran Kadir Gecesi’ne kadar devam edecek olan kitap ve kültür etkinliklerinde kitapseverler birbirinden değerli yazarlar ile imza günlerinde buluşarak, onlarla tanışacak ve sohbet etme imkanı bulacaklar.

10 Haz 2017 - 00:00 Gaziantep- Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.