Nurdağı’nda yeni hizmet binası 30 Mayıs’ta hizmete girecek

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, yapımı devam eden belediye hizmet binasının en geç 30 Mayıs’ta hizmete gireceğini söyledi.

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, yapımı devam eden belediye hizmet binasının en geç 30 Mayıs’ta hizmete gireceğini söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ve Ak Parti Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Bali ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden Nurdağı Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tayyar ve Belediye Başkanı Fadıloğlu, inşaatın son durumu hakkında yetkilerden bilgi alarak, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır’dan inşaatın erken bitirilmesini istedi.

Yıldırır ise, daha önce 30 Mayıs 2018’de tamamlanması planlanan binaya en geç 30 Mayıs’a kadar taşınıp, hizmete açılacağını ifade etti. Yıldırır, "Daha önceden vermiş olduğumuz tarih olan 30 Mayıs 2018’den önce binaya taşınabilmek için çalışmaları daha da hızlandıracağız. İnşallah bu tarihte tüm birimlerimizle hizmete başlayarak, halkımıza bu modern güzel hizmet binasında daha da önemli ve büyük hizmetler vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

03 Kas 2017 - 00:00 Gaziantep- Yaşam

Muhabir   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak MYGaziantep Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan MYGaziantep hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı MYGaziantep değil haberi geçen ajanstır.