Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Gaziantep'te aradığınız her şey

Gaziantep nöbetçi eczaneler Gaziantep hastaneler Gaziantep resmi kurumlar Gaziantep firmaları Gaziantep seyahat acentaları Gaziantep çiçekçiler Gaziantep benzin istasyonları
Yetkili

ÇİĞDEM REİS

Telefon

(216) 517 5904

Gsm

(546) 925 0624

Aydınlı Mahallesi. Patlayıcı Maddeler Yolu Caddesi. Beyoğlu Sanayi Sitesi. D1 Blok No:26 Tuzla/İstanbul/Türkiye

Şahinbey/GAZİANTEP
  • SASO Belgesi İHRACAT UYGULAMALARI

    SASO Suudi Arabistan tarafından ihracatta aranan belgeler şunlardır:
    – Ticari fatura
    – Menşe Şehadetnamesi
    – Konşimento
    – Sigorta belgesi (Eğer ihracatçı tarafından sigortalanmışsa)
    – Yükleme listesi

Bunların dışındaki belgeler isteğe bağlı olup, ithal edilecek ürüne ve ithalatçı ile yapılan anlaşmaya göre değişebilmektedir.

Türkiye den ve Tüm dünyadan Suudi Arabistan ihracatında Arabistan Limanlarında (Dammam , Riyadh ,Jeddah , Medinah  ) istenen SaSo standart organizasyonu kuralları gereği zorunlu tutulan bir belgedir. Belge alınabilmesi için Öncelikle test raporları olmayan veya herhangi bir kalite standartları gereği test yapılmayan ürünlerin laboratuvarımızda ( Saso Standartlarına göre) test yapılması zorunludur. Test işlemlerinden sonra gerekli evraklar temin edildiğinde hızlı bir şekilde yayınlanan bu belge Exporter ve İmporter arasında ihracat bütünlüğü ve olası sorunları kaldıran kurumsal kimlik açısından üretilen ürünü son kullanıcıya ulaşmadan hataları düzelten bir belgedir.

Bu sebepten dolayı 3 iş günü içerisinde tüm işlemlerinizi bitiren ve Saso CoC Belgenizi yayınlayan Ezhar Kurumsal Kalite firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Ezhar Kurumsal Türkiye’den Suudi Arabistan ihracatı yapan firmaların sayısının, %80 kadar Pazar payına sahip olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz