Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Tema Gaziantep Temsilcisi Nurdağin’da

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem KATIOĞLU, Gaziantep Nurdağı İlçesinde TEMA çalışması yapan öğrencilerle bir araya geldi.

Tema Gaziantep Temsilcisi Nurdağin’da
14 Mart 2018 MyGaziantep

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Muharrem KATIOĞLU, Gaziantep Nurdağı İlçesinde TEMA çalışması yapan öğrencilerle bir araya geldi. TEMA Vakfı Nurdağı İlçe Temsilcisi Nail DAYANÇ ile bir grup gönüllü vatandaş ve öğrenciler ile bir araya gelen KATIOĞLU; ‘’Nurdağı İlçemizde doğa ve ekoloji adına güzel çalışmalara imza atan TEMA Nurdağı gurubunu kutluyorum.’’ dedi.

Bu Topraklarda Umut Yeşertiyoruz

Nurdağı İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan KATIOĞLU;  ‘’Sayın DAYANÇ Nurdağı İlçemizde farkındalık yaratmak amacıyla doğa yürüyüşlerinden tutun da, öğrenci ve vatandaşlarla sık sık ağaç dikme etkinlikleri gerçekleştirerek kurum  ziyaretleri ile de TEMA vakfının çalışmalarını ilçede anlatmaya çalışıyor.’’ dedi.

Türkiye Çöl Olmasin

TEMA Gaziantep yapılanması olarak Karkamış İlçemiz hariç tüm ilçelerimizde ilçe temsilciliklerinin olduğunu Karkamış temsilcimiz için de aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyledi. İlçelerimizde durum bu iken üniversitelerimizde de Genç TEMA ekiplerimizin yoğun olarak çalıştığını söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz