Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Son 10 günde evet sayısı arttı

Referandum çalışmaları kapsamında sürdüren MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti...

Son 10 günde evet sayısı arttı
11 Nisan 2017 İHA

Referandum çalışmaları kapsamında sürdüren MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan İhlas Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisinin anketlerle çalışan bir parti olmadığını vurgulayan MHP Gaziantep İl Başkanı Yard. Doç. Dr. A. Muhittin Taşdoğan, “Elini sıktığımız, gönlüne girdiğimiz, derdiyle dertlendiğimiz milletimizin kararı evet çıkacaktır’’ dedi.

16 Nisanda gerçekleşecek olan referandum çalışmalarıyla ilgili konuşan Taşdoğan, “Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Başlattığımız kampanya olumlu bir şekilde devam ediyor. Mahalle mahalle, köy, kasaba kasaba ulaşabildiğimiz her yere, her alana ulaşmaya çalıştık. İlçelerimizde bilgilendirme toplantıları yaptık. Düzenlediğimiz konferanslarla genel merkezimizden misafirler ağırladık. Gaziantepli hemşehrilerimize bu günlere nasıl geldik. Bu hükumet sistemine neden ihtiyaç olduğunu anlattık. Gaziantepli vatandaşlarımız da yalanlara değil bizim anlattıklarımıza inanarak, ne söylediğimizi anladılar. Gaziantep’te MHP olarak, ezici bir çoğunlukla evet çıkacağına inanıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

“Evet oylarının artmasını Devlet Bahçeli’nin sahaya inmesine bağlıyoruz’’

Evet oylarının artış göstermesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin etkili olduğuna dikkat çeken MHP’li Taşdoğan ’’Sahaya çıktığımızdan beri evet oylarının önde gideceğini biliyorduk. Çalışmalarımız devam ediyordu ancak son on günde milletimizin evete olan teveccühü giderek katlanmaya başladı. Ciddi bir artış var, biz bu artışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sahaya inmesine bağlıyoruz. Sayın genel başkanımız 1969’da kurulan partimizin dışında bir nefesini dahi başka bir yerde almamıştır. Hayatı boyunca bir kez bile yalan söylememiştir. Güvenilir bir devlet adamı kişiliği oluşmuştur. Bu devlet adamının vatandaşımıza verdiği güven neticesinde sahaya inmesiyle beraber artan bir dozda ‘evet’ sayısı artmaktadır. Sadece dava arkadaşlarımız değil, Ak Partili, CHP’li, Saadet Partili vatandaşlarımız da Devlet Bahçeli’nin devlet adamı kişiliğinden etkilenerek, kararsızlıklarını evet lehine çevirmiş durumdalar’’ diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz