Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Şehit Polis Yusuf Çelik Düzenlenen Törenle Memleketine Uğurlandı

Gaziantep ili 60. Yıl mahallesinde devriye görevi yapan polis aracının trafik kazası geçirmesi sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Çelik için tören düzenlendi.

Şehit Polis Yusuf Çelik Düzenlenen Törenle Memleketine Uğurlandı
11 Şubat 2019 MyGaziantep

Gaziantep ili 60. Yıl mahallesinde devriye görevi yapan polis aracının trafik kazası geçirmesi sonucu şehit olan polis memuru Yusuf Çelik için tören düzenlendi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Davut Gül, milletvekili Derya Bakbak, il protokolü, ailesi ve meslektaşları katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Gaziantep’in huzuru ve güvenliği için görev ifa ederken elim bir trafik kazası neticesi vefat eden Yusuf Çelik'in kaybı nedeniyle acılarının büyük olduğunu belirtti.

Genç meslektaşlarının kısa bir süre önce aralarına katılmasına rağmen hem meslektaşları hem de halkımız tarafından sevilen takdir edilen bir polis memuru olduğunu dile getiren Karaduman, “Şehidimiz bu güne kadar yaptığı görevlerde üstün başarılar sağlamıştır. Bugün de bu rütbelerin en büyüğü olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehidimize karşı en büyük görevimiz onun uğrunda şehit olduğu değerlere karşı etrafında yüreklerimizi kenetleyerek birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmektir. Onun aziz hatırasına göstereceğimiz en büyük saygı hakkın adaletin birlik ve beraberliğin yanında yer almaktır. Şehidimizin kıymetli ailesi sizler artık bu teşkilatın annesi babası ve kardeşlerisiniz. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Şehit kardeşlerimize ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve emniyet teşkilatına başsağlığı diliyorum. Yaralanan komiser yardımcısı kardeşimiz Burak Ziyan’a da acil şifalar diliyorum” dedi.

Törende şehidin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Gül, aileye başsağlığı dileyerek şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Tören sonrasında şehit polis memuru Yusuf Çelik’in naaşı okunan dualarla cenaze tören mangası eşliğinde memleketine uğurlandı.

Vali Gül daha sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören yaralı komiser yardımcısı Burak Ziyan’ın annesi Hatice Ziyan’ı ziyaret etti.

Bir süre anne Ziyan’la görüşen Vali Gül, yaralı komiser yardımcısının sağlık durumu hakkında doktorlarından bilgi aldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz