Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Şahinbey belediyesi Başkomutana destek için yürüdü

Şahinbey Belediye personelleri ve aileleri Cumhurbaşkanı ile buluşmak için Şahinbey Belediyesi hizmet binasından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdü...

Şahinbey belediyesi Başkomutana destek için yürüdü
20 Şubat 2017 MyGaziantep

Şahinbey Belediye personelleri ve aileleri Cumhurbaşkanı ile buluşmak için Şahinbey Belediyesi hizmet binasından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdü. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından organize edilen yürüyüşe belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen yürüyüş vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Şahinbey Belediyesi önünde toplanan belediye personelleri ve ailelerine Türk Bayrağı ve şapka dağıtıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için Demokrasi Meydanına yürüyen Şahinbey Belediyesi çalışanları ve aileleri Gaziantep Lisesi önünden Maarif Kavşağına, yürüyerek miting alanına geçtiler.

700 METRE BAYRAK AÇILDI

Yürüyüş sırasında, mehteran takımının çaldığı marşlarla birlik ve beraberlik duygusunu yoğun bir şekilde yaşandı. Yürüyüş boyunca vatandaşların yoğun desteğini alan Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanları coşkulu bir şekilde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüyerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarının mesajını verdiler. Vatandaşlar yürüyüş boyunca alkışlarla, tezahüratlarla ve ıslıklarla Şahinbey Belediyesi çalışanlarına destek oldular. Yürüyüşte 700 metre boyunda dev Türk Bayrağı açıldı.

VATANDAŞA HİZMET ETTİLER

Demokrasi Meydanı girişinde gelen vatandaşları Şahinbey Belediyesi’nin kurmuş olduğu çadırlar karşıladı. Şahinbey Belediyesi tarafından görevlendirilen personeller vatandaşlara Türk Bayrağı, şapka, su ve top kek ikramında bulundu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz