Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Kurtuluş Kupası futbol ödülleri

Gözegir: ’’Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum’’

Kurtuluş Kupası futbol ödülleri
26 Aralık 2016 İHA

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 25 Aralık Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupası’nın ödül töreninde şampiyonluk kupası altın kramponların ellerinde yükseldi.

Kurtuluş coşkusunun yeşil sahaya taşındığı Şehitkamil Belediyesi 25 Aralık Kulüpler Arası Futbol Kupası’nda şampiyonluk ipini Gaziantep Spor Kulübü göğüsledi. U12 ve U11 kategorilerinde 8 farklı kulüpten 120 futbolcunun mücadele ettiği organizasyona katılan tüm kulüplere Şehitkamil Belediye Başkanlığınca şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı ansına kupa ve sportif malzemeler armağan edildi.

Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen kupanın ödül töreninde şampiyon kramponları, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Gaziantep Futbol İl Temsilcisi Mehmet Doğan, Şehitkamil Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Remzi Yılmaz ile çok sayıda spor kulübü yöneticisi, antrenör ve sporcu velisi yalnız bırakmadı. Tören esnasında katılımcı sporculara seslenen Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen sportif organizasyonların amatör spora güç katığını söyledi.

’’Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum’’

25 Aralık Kulüpler Arası Futbol Kurtuluş Kupasının ödül töreninde konuşan Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, “Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığımızca 6 farklı branşta düzenlenen sportif organizasyonlara katılan tüm kulüplerimizin ve okullarımızın değerli idareci, antrenör ve sporcu öğrencilerini gönülden kutluyorum. Binlerce sporcumuzun faaliyet gösterdiği bu organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, federasyonlarımızın değerli il temsilcilerine, kurul üyelerine, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına teşekkürü bir borç biliyorum. Düzenlenen her sportif organizasyon amatör spora güç katıyor. Gelişim çağındaki sporcularımızın daha iyi şartlar altında spor yapabilmelerine büyük katkı sağlayan bu organizasyonların şehrimizde yaygınlaşması, yıl genelinde farklı vesileler ile icra edilmesi mutluluk verici bir durum. Ülkemizin birlik ve beraberliğe çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde sportif organizasyonlar vesilesi ile gençlerimizin tüm spor alanlarında daha fazla omuz omuza, gönül gönüle olmaların umut ediyor. Bu anlamlı organizasyonda dereceye giren spor kulüplerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz