Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Kolej Vakfı münazarada Türkiye Şampiyonu

Gaziantep Kolej Vakfı, Özel Liseleri Münazara takımı İstanbul Robert Kolejini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu....

Kolej Vakfı münazarada Türkiye Şampiyonu
29 Mayıs 2017 İHA

İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleşen 3. Türkiye Münazara Şampiyonası finaline finalist olarak katılan Gaziantep Kolej Vakfı, Özel Liseleri Münazara takımı İstanbul Robert Kolejini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getiren ekip mutluluğunu arkadaşları, idareci ve öğretmenleriyle paylaştı.

İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleşen 3. Türkiye Münazara Şampiyonasına iddialı giren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri münazara takımı finalde karşılaştığı İstanbul Robert Kolejin münazara takımını yenerek Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti. Gaziantep Kolej Vakfı Münazara Takımı GKV Özel Liseleri öğretmenleri Ferit Aslan ve Demet Tekerekoğlu’nun rehberliğinde Ece Oğuzhan, Mustafa Okan Araz, Ekin Utku Kanevetçi, Nilüfer Kardo ve Mehmet Emin Kılıç görev alarak takımı şampiyonluğa ulaştırdı. GKV Özel Liseleri takımı final öncesinde İstanbul Kabataş Anadolu Lisesini eledi.Gaziantep’in gururu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları münazara takımı, yarı finalde İzmir Özel Ege Lisesini ve finalde ise İstanbul Robert Kolejini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Bir yıllık uzun bir maraton olan 3. Türkiye Münazara Şampiyonasında toplam 14 maçın 12’sini kazanarak oldukça başarılı bir grafik çizen ve kırılması zor bir rekora imza atan Gaziantep Kolej Vakfı Münazara Takımı Öğrencileri Ece Oğuzhan, Mustafa Okan Araz, Ekin Utku Kanevetçi, Nilüfer Kardo ve Mehmet Emin Kılıç şampiyonaya damgalarını vurup bu mutluluğu ve gururu şehrimize getirdikleri için keyifli olduklarını dile getirdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar ise, "Münazara, sadece yarışma platformlarında değil günlük hayatta da kişinin fikrini savunabilmesi, inandırıcılığını arttırabilmesi, kişiye araştırma becerisi kazandırması ve en önemlisi kişinin toplum önünde etkili konuşabilmesi gibi güzel birtakım özelliklerini geliştirmesi bakımından çok önemli bir etkinliktir. Biz okul içerisinde ve dışarıda öğrencilerimize bu doğrultuda olanak sağlamakta ve onların bu özelliklerinin gelişmesine imkan tanımaktayız. Öğrencilerimizin ise bu imkanlardan en güzel şekilde faydalanıp böylesine prestijli bir yarışmada Türkiye Şampiyonluğunu okulumuza getirmesi bizi gururlandırdı. Bu başarıdaki emeklerinden dolayı liseler müdürümüz İsmet Tiryaki’yi münazara takım öğretmenlerimiz Ferit Aslan ve Demet Tekerekoğlu’nu ve özellikle de takım öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Şampiyon ekip şampiyonluk sevincini arkadaşları ve öğrencilerle paylaşırken Şampiyonluk kupasını da GKV Özel Okulları Başarı Müzesine konması için Genel Müdür Müfit Taşlıyar’a teslim etti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz