Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Doğal taşların anlamları ve faydaları

Doğal taşların anlamları ve faydaları birlikte keşfedelim...

Doğal taşların anlamları ve faydaları
10 Kasım 2016 MyGaziantep

Doğal taşların bedene ve ruha faydaları saymakla bitmiyor. Evinizden ve bedeninizden kötü enerjiyi uzaklaştırmak için doğal taşların gücünden faydalanabilirsiniz.

Akuamarin - Cesaret ve tutku

 
Açık renkte mavi bir taş olan akuamarin, korkuların ve endişelerin üstesinden gelmeye yardımcı olur. Özellikle topluluk önünde konuşma yaparken etkilerinden faydalanılabilir. Aynı zamanda biriyle tartışırken üzerinizde bulunduğunda empati kurmanızı ve daha açık fikirli olmanızı sağlar.
 

Selenit - Kişisel değişim

 
Yunanca'dan türeyen selenit adını aydan alır. Ayın değişimleri gibi selenit de değişimi ve yeniden doğmayı temsil eder. Yeni başlangıçlar yaparken etrafınızda olması faydalıdır.
 

Ametist - Duygusal İyileşme

 
Lavanta rengi ve kendine özgü şekliyle dikkat çeken ametist, kötü bir dönemden geçerken duygusal iyileşmeye yardımcı olmasıyla bilinir. Bir ayrılık yaşadıysanız, ya da yoğun duygusal içindeyseniz ametist daha mutlu ve sağlıklı bir yarını destekleyebilir.
 

Akik - Motivasyon ve harekete geçme

 
Projelerinizi tamamına erdirmekte güçlük çekiyorsanız akik, harekete geçirici ve motive edici özelliğiyle bu konuda size yardımcı olabilir.
 

Dalmaçyalı jasper - Çocuksu neşe

 
İş, faturalar, sorumluluklar başınızı ağrıtmaya başladığında dalmaçyalı jasper taşı, kaygısız çocukluk zamanlarınızı ve çocukluğunuzdaki neşenizi geri getirebilir.
 

Bakırtaşı - Yaratıcılık ve hayal gücü

 
Yoğun ve zengin rengiyle göze çarpan bakırtaşı yaratıcılığı ve hayal gücünü destekler. Artistik uğraşlarınız için ilhama ihtiyacınız varsa mutlaka evinizde bakırtaşı bulundurun.
 

İyolit - Denge ve ahenk

 
Az bilinen bir mineral olan iyolit, hem ailenizde hem içsel dünyanızda denge ve ahenk kurmaya yardımcı olur.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz