Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür Sani Konukoğlu Hastanesinde

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde göreve başladı.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür Sani Konukoğlu Hastanesinde
8 Ekim 2016 MyGaziantep

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülen Mavi Canlı’nın da görev yaptığı Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nde görev alan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür, 1993 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. İstanbul Medipol Üniversitesi’nde eğitim gördü. 

Robert Koleji, farklı özel sağlık kuruluşlarında kurumsal beslenme ve yetişkin ile çocuk beslenmesi stajını tamamladı. 

Pendik Toplum Sağlığı Merkezi’nde, morbid obezlerle ilgili özel bir çalışmaya katılarak, hastaların kilo artışındaki sebepleri araştırdı, rutin kontrollerle kilo kayıplarını izledi. 

Sporcu beslenmesiyle de yakından ilgilenen Erözgür, Gaziantepspor ve Galatasaray Spor Kulübü’nde çalışmalara katıldı. 14-16 yaş gruplarına yönelik, ‘Spor ve Beslenme’ semineri vererek, sporcuların sıvı tüketimi, maç ve antrenman döneminde beslenmenin önemini anlattı. 

Acıbadem Üniversitesi’nin ulusal sağlıklı yaşam, Marmara Üniversitesi’nin Gluten Duyarlılığı ve Çölyak Farkındalığı, Türkiye Obezite Vakfı’nın Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nin Hastalıklarda Diyet Tedavisinin Klinik Uygulamalara Yansıması, Beslenme Eğitimi ve Araştırma Vakfı’nın Sağlık Ve Beslenme Bienali, Türkiye Diyetisyenler Derneği’nin Çocuk Hastalıklarında Beslenme, Sabri Ülker Vakfı’nın Metabolizma ve Yaşam Sempozyumları’na katıldı. 

Sağlıklı beslenmenin her yönüyle desteklenmesi gerektiğini düşünen Erözgür, aşçılık ve lisansüstü eğitimine devam etmektedir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz