Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Başkan Fadıloğ’lu Gazi Ve Şehit Derneklerini Tek Tek Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit derneklerini ziyaret etti.

Başkan Fadıloğ’lu Gazi Ve Şehit Derneklerini Tek Tek Ziyaret Etti
20 Eylül 2017 MyGaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit derneklerini ziyaret etti. Dernek Başkanları ve Gazilerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, onlara minnettar olduklarını dile getirdi.

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla dernek ziyaretlerinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, ilk olarak Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet İnce ve dernek üyelerini ziyaret ederek üstün vefa ve cesaret örneği gösteren tüm Gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Daha sonra Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ve dernek üyelerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, Türk milletinin özgürce yaşayabiliyor olmasını Gazilere ve Şehitlere borçlu olduğuna değindi. Bir sonraki ziyaretini Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Cuma Erdem ve Şehit Aileleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Hamza Bayındır ile Üyelerine ayırarak onlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, vatanımız uğrunda canlarını hiç düşünmeden feda etmiş şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum dedi.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz