Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Av. Mesut Karavelioğlu adaylığını açıkladı

Av. Mesut Karavelioğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Av. Mesut Karavelioğlu adaylığını açıkladı
8 Mayıs 2018 MyGaziantep

Av. Mesut Karavelioğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’den aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı’ndan düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Karavelioğlu’na eşi, çocukları ve çok sayı da partili destek verdi. Kendisine destek veren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Karavelioğlu, şunları söyledi:

‘’Hepiniz hoş geldiniz. Ayaklarınıza sağlık. Burada olmanızdan, bana destek olmanızdan onur ve kıvanç duyuyorum. Öncelikle her zaman yanımda olan, iyi günde; kötü günde, sevinçte tasada beni yalnız bırakmayan sevgili ailem. Dostlarım; arkadaşlarım, değerli partililerim. Cumhuriyet ve Atatürk sevdalıları. Sevgili il başkanım ve il yöneticilerim. Değerli gençlik kolları üyeleri. Hepiniz hoş geldiniz. 27. Dönem milletvekili seçimleri için Gaziantep’ten aday adaylığımı açıklıyorum.

Aday olan tüm aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı süreçte karanlık dönemden kurtulabilmek ve aydınlık, umutlu dolu, huzur dolu bir Türkiye ve dünya özlemiyle yola çıktık. Milyonlarca şehidimizin kanıyla, Kuvayi-Milliye ruhuyla kazanılmış olan kurtuluş savaşımızın sonucu olan, dünyanın gözbebeği Türkiye Cumhuriyeti Devleti, emperyalist güçlerin içeride ve dışarıdaki hainlerin katkısıyla bugün yıkılma tehlikesi altındadır. Dostlarım, şimdi tam da silkelenip ayağa kalkma zamanıdır. Hırsıza, yolsuza ve soysuza, namussuza haddini bildirme zamanıdır.

Ülkemizin maddi ve manevi değerlerine dokunan, yozlaştıran, menfaat ve rant cephelerine dur deme zamanıdır. Bizlerin, çocuklarımızın, işçilerimizin, memurumuzun, emekçilerin kısacası 80 milyonun umutsuzluğunu giderip, mutlu, umutlu, huzurlu bir Türkiye’yi inşa etmenin zamanıdır. Sizler, canları pahasına Fransız güçlerine geçit vermeyen Şahinbey’in, Şehitkamil’in, Karayılan’ın ve adlarını sayamadığımız nice kahramanlarımızın torunlarısınız. Bugüne kadar bağımsızlığınızı kaybetmediniz. Bundan sonra da kaybetmeyeceksiniz. Bana vereceğiniz destekle, sizinle birlikte el ele, gönül gönüle, çok şeyler başaracağız. Hepinize güveniyorum. Gaziantep bölgede Türkiye’nin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi anlamda nabzını tutan, gazilik ünvanını almış, üreten ve çalışan önemli bir şehirdir.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu’ya açılan bir kapıdır. Bu iktidar döneminde bu güzide şehrimiz mülteci akınına uğramış, ekonomik, sosyal, kültürel ve kriminal açıdan erozyona uğramıştır. İşsizlik almış başını gitmiştir. İş adamlarımız banka faizleriyle baş edemedikleri için, fabrikalarımızdaki üretim durma noktasına gelmiştir. Şehir belediyeleri adeta iktidar partisinin rant kaynakları merkezine getirmişlerdir. 24 Haziran’da partimiz iktidara gelerek ve daha sonrasında yapılacak olan yerel seçimlerde belediyeleri kazanarak, bu rant ve yolsuzluk şebekesine hep beraber dur diyeceğiz. Bunun için elimden geleni yapacağımıza hepinizin önünde söz veriyorum.’’

Devrim Şehitlerini Unutmadı

6 Mayıs devrim şehitleri Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın ölüm yıldönümünü unutmayan Karavelioğlu, ‘’Yarın büyük devrimci Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın ölüm yıldönümü. Buradan üç devrimcimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Kardeşlerim, şunu biliniz ki, Gaziantep’teki uyanış ve diriliş, tüm bölgeyi ve Türkiye’yi etkileyecektir. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Partisine, ülkesine, devletine yürekten bağlı olan bir kardeşiniz olarak, sizleri bizlerle birlikte el ele, gönül gönüle, omuz omuza, bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyorum. 47 yıl önce, esnaf bir babanın 9 çocuğundan birisi olarak, lise yıllarında seyyar satıcılık yaparak, yoksulluk içinde büyüyen ve bugün Gaziantep’in her kesiminde en çok tanınan, şehrimizde çalışan 700 bin işçi tarafından bilinen bir kardeşiniz olarak, sizleri tanıyorum, sorunlarınızı ve taleplerinizi biliyorum. Geldiğim yeri unutmadım, geleceğim yerde de sizleri yanımda görmek istiyor, desteklerinizi bekliyorum. Sizlere, kendime ve parti örgütüme de sonsuz güveniyorum. Sizlere söz veriyorum. Gaziantep ayağa kalkacak. Bu bölge ayağa kalkacak. Haklıyız. Korkmuyoruz. Cesuruz. Biz kazanacağız.’’dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz