Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

İş yeri hırsızlarına suçüstü

Gaziantep’in Araban ilçesinde, art arda 3 iş yerini soyan hırsızlar 4’üncü iş yerinde hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.

İş yeri hırsızlarına suçüstü
8 Kasım 2017 İHA

Gaziantep’in Araban ilçesinde, art arda 3 iş yerini soyan hırsızlar 4’üncü iş yerinde hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.

Geçtiğimiz günlerde Araban ilçesi Gaziantep Caddesi’ndeki iki fotoğraf stüdyosunun gece geç saatlerde kilitli kapıları zorlanarak, içeriden dijital fotoğraf makineleri ve kameralar çalınmıştı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü şüpheliler, olaydan bir gün sonra Şahinler Caddesi’nde elektrik malzemesi satan elektrikçi dükkanını girdi.

Art arda yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle harekete geçen Araban İlçe Emniyet Amirliği Asayiş Büro ekipleri devriye gezdikleri Dr. Asım Güzelbey Caddesi’nde, bir kırtasiye dükkanının kapısının gece saat 03.30 sıralarında aralık olduğunu fark etti. iş yerine giren ekipler, iki şahıstan biri olan A.T.’yi suçüstü yakaladı. İş yerinden almaya çalıştığı bir adet bilgisayar, bir adet monitör, 106 parça kırtasiye malzemesi ve çocuk oyuncaklarıyla birlikte yakalanan A.T. sorgusu için İlçe Emniyet Amirliği’ne götürüldü.

Diğer şahıs G.K. ise karanlıktan faydalanarak 34 YJ 6130 plakalı otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. G.K. Adıyaman’ın Besni ilçesi Köseceli Beldesi’ndeki Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan G.K. Araban İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü.
Ekipler, ele geçirdikleri araçta ve şahısların evinde yaptığı aramada 1 adet pompalı tüfek, 5 adet fişek, bir miktar ateş-buz diye tabir edilen uyuşturucu madde, naylon poşet içerisinde 250 TL kağıt para ve birer liralık madeni paralar olmak üzere toplam 805 TL, 1 adet cep telefonu, 28 paket sigara ele geçirdi.İki şüphelinin sorguları sürüyor.

Kaymakam Bağlı’dan teşekkür

Art arda gerçekleyen hırsızlık olaylarını yakından takip eden Araban Kaymakamı Emin Bağlı, şüphelilerin yakalanması için güvenlik güçlerinin özverili bir çalışma yürüttüğünü belirterek, polis ve jandarma ekiplerine teşekkür etti. Bağlı, "Hırsızlık mağduru esnaflara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayı takip ederek zanlıların yakalanmasını sağlayan polis ekiplerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz