Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

5. Ufka Yolculuk Yarışması Ödül Töreni düzenlendi

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye genelinde düzenlenen 5. Ufka Yolculuk Kuran’ı Kerim Meal Bilgi Yarışması yapılan ödül töreniyle sona erdi.

5. Ufka Yolculuk Yarışması Ödül Töreni düzenlendi
2 Haziran 2017 MyGaziantep

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Türkiye genelinde düzenlenen 5. Ufka Yolculuk Kuran’ı Kerim Meal Bilgi Yarışması yapılan ödül töreniyle sona erdi. Yarışmada farklı yaş kategorilerinde dereceye girenler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

Şehitkamil Belediyesi’nin sponsorluğunda Gaziantep Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye geneli 600 bin başvurunun yapıldığı sınava Gaziantep genelinde ise çeşitli kategorilerde 7 bin 500 başvuru oldu. Ufka Yolculuk organizasyonları 5 yıl önce başladı. Yarışma, tüm Türkiye’de olduğu gibi okulların yanı sıra cezaevlerinde de organize edildi. Türkiye’deki ÖSYM sisteminde en geniş katılımlı sivil yarışma olan organizasyon, tamamı gönüllülerden oluşan bir ekiple düzenleniyor.

5.Ufka Yolculuk Kuran’ı Kerim Meal Bilgi Yarışmasına Gaziantep’ten katılan yarışmacılar için Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine yoğun bir katılım oldu. Ödül töreni, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda, organizasyona ilişkin hazırlanan tanıtım filmi izletildi. Daha sonra 4-6 yaş gurubu miniklerden oluşan gurup tarafından meal sunusu yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü adına İrfan Kılınç gerçekleştirdi. İrfan Kılınç’ın açılış konuşmasının ardından Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Yasin Pişkin tarafından konferans verildi.

Yapılan konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Yarışmada farklı yaş guruplarında dereceye giren yarışmacılara; umre, laptop, tablet, akıllı telefon, çeyrek altın, bisiklet gibi ödüller verildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz