Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

15 bin TL’lik hırsızlık

Gaziantep’te bir fotoğrafçı dükkanına giren hırsız veya hırsızlar, dükkandan 15 bin TL değerindeki fotoğraf makinesi ve malzeeleri alarak kayıplara karıştılar.

15 bin TL’lik hırsızlık
7 Ağustos 2018 MyGaziantep

Gaziantep’te bir fotoğrafçı dükkanına giren hırsız veya hırsızlar, dükkandan 15 bin TL değerindeki fotoğraf makinesi ve malzeeleri alarak kayıplara karıştılar. Gaziantep Olayın haberine göre  Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Kurbanbaba Mahallesi, Şehit Osman Sokak üzerinde bulunan bir fotoğrafçı dükkanında gerçekleşti. İşyeri sahibi Ali Kalfe, sabah 9 civarında işyerime geldiğini belirterek, “İşyerimin kepenklerini yırtılmış ve yarı açık olduğunu gördüm. İçeri girdiğimde etrafın dağınık şekilde gördüm.

Etrafı iyice kontrol ettiğimde, fotoğraf makinelerinin tetikleyicilerinin ve büyük cihazların ise kapı eşiğine terk edilmiş şekilde buldum. Hemen polisi aradım. Polisler de olay yerine geldiklerinde olay yeri inceleme ekiplerini çağırdılar. Ekipler; dükkanda inceleme yapıp parmak izi aldıktan sonra ayrıldılar. İşyerini yeni devir aldığım için güvenlik kamerası ve sigortası yoktu. Bu olayda maddi kayıbım yaklaşık 15 Bin Tl civarımda” dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz